About Me

My photo
Rotterdam, Zuid Holland, Netherlands
Trouwfotograaf Zwijndrecht Zuid Holland, Portretfotograaf , Product Fotograaf, Zwangerschapsfotograaf. Betaalbare fotoshoots. met eigen studio.

Thursday, October 27, 2016

Trouwfotograaf Zwijndrecht Zuid Holland-Rikervp


 Welkom bij Riker


Er zijn veel momenten in het leven die je graag vastlegt wilt hebben voor het leven door middel van een treffende foto of een mooie video. Dan bent U bij Riker Video Productie & Fotografie aan het goede adres.
Riker specialiseert zich in het "vangen van het moment".

 Ik ben Ken Cranney (Rikervp). Een Allround professionele fotograaf met 25 jaar ervaring opgenomen beelden. Ik ben 11 jaar professioneel fotograferen en begon Riker Video Productie & Fotografie hier in Nederland 10 jaar geleden. Ik ben trots op mijn Canadese erfenis met een Nederlandse achtergrond. Fotografie en creatieve Imaging zijn mijn passie Ik doe mijn passie als werk niet zien, heb ik erin geslaagd om mijn werk mijn passie te maken.

Ik ben gespecialiseerd in fotoshoots, waar Mijn ervaring is centraal in de particulieren en de bedrijven en ook gespecialiseerd in trouwreportages. Als fotograaf van het huwelijk en portretfotograaf ik maak journalistieke huwelijksfotografie dat is puur en zo natually als het gebeurt wanneer de geloften worden gegeven, maar ik ook vernietiging van het creatieve meer intieme paar schieten op de trouwdag die specifiek zijn voor de bruiloft vastleggen van de liefde tussen de twee. Special, grappige en emotionele momenten worden ook opgenomen zoals ze zich voordoen.Of het nu gaat om een mooie gezinsfoto, babyfoto, trouwreportage, zwangersschapsfoto, modelportfolio, portretten, een foto van Uw favoriete huisdier of foto's voor een speciale gelegenheid, Riker kan het allemaal verzorgen.

Onze huisfotograaf Ken Cranney is een zeer gepassioneerd trouwfotograaf die met veel geduld en humor in een ontspannen sfeer Uw speciale momenten vastlegt. Flexibiliteit en creativiteit staan bij ons voorop en al Uw wensen zijn uiteraard bespreekbaar.Neem eens rustig een kijkje in onze portfolio en zie dat er veel mogelijk is voor een aantrekkelijke prijs. Wilt U Riker boeken voor 'Uw' moment of heeft U vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen, we zijn slechts één telefoontje of emailtje van U verwijderd.


Studio Locatie:
De Biezen 26 3335 ER
Papendrecht, NL.

Kantoor Locatie:
Narcisstraat 13
3333 GX Zwijndrecht
tel. 078-6259621 / 06-25515554
web: www.rikervp.nl
email: info@rikervp.nl

Rabobank Zwijndrecht: NL 54 RABO 013 61 96 977
K.v.K. te Rotterdam nr: 24438779 ,  BTW nummer: NL2653.67.943B01